تمیز کردن کمک خوب XNUMX میلیون است

زمان: 2009-03-02 بازدید : 13

جاروبرقی به مدت طولانی

در سال 1901 ، تالار امپریال مهندسین عمران غرفه در میدان لستر لندن برای بازدید از ایالات متحده محفظه ای در مورد تظاهرات گرد و غبار. این ماشین با هوای فشرده به گرد و غبار که درون ظرف دمیده می شود ، بوت معتقد است این روش عاقلانه نیست ، زیرا بسیاری از آنها نمی توانند ظرف گرد و غبار را منفجر کنند. بعدا ، او مخالف بود ، یک روش آزمایش خلاuum بسیار ساده ساخت: یک دست Pameng روی بازوی صندلی ، با یک دستمال در جلوی تخلیه دهان مکش ، و در نتیجه یک دستمال یک لایه گرد و غبار وصل کرد. بنابراین او یک جارو برقی ، با یک شلنگ مکش پمپ هوا قوی از طریق کیسه فیلتر گرد و غبار ، ساخت. اوت 1901 غرفه جاروبرقی ثبت اختراع و ایجاد یک شرکت ، اما جارو برقی نمی فروشد. او پمپ محرک موتور بنزینی نصب شده بر روی کالسکه ، سرویس درب منزل ، شلنگ بلند از پنجره به داخل اتاق خود را تمیز کرد ، کارمندان شرکت کت و شلوار پوشیده اند. شرکت های خدماتی غرفه 1902 که از کلیسای جامع شی مینسی از تاجگذاری ادوارد هفتم احضار شدند ، برای تمیز کردن فرش استفاده می شود. پس از آن تجارت به طور فزاینده ای رونق گرفت. خانواده بوت 1906 یک جارو برقی کوچک "کوچک" ساخت اما 88 کیلوگرم وزن دارد (1 پوند = 0.4536 کیلوگرم) ، بسیار حجیم و البته جهانی نیست. 1907 مخترع اوهایو ، بریزبن گرا ، جاروبرقی سبک ساخت ، وی به عنوان مدیر فروشگاه انتخاب شد تا بار تمیز کردن فرش را کاهش دهد ، ساخته شده از جاروبرقی با فن مکش گرد و غبار یک دستگاه خلا ایجاد می کند ، سپس به داخل دستگاه دمیده می شود جیب به دلیل عدم توانایی خود در تولید و فروش ، در سال 1908 حق ثبت اختراع به تولید کننده پوست خز Huover واگذار شد. هوور پس از آن شروع به ساخت یک قرقره "O" بازار جارو برقی کاملا خوب است ، اولین پاک کننده های خانگی طراحی مناسب ، توسعه هیچ تغییر اساسی در اصل.

جاروبرقی با سرعت نگران کننده

با پیشرفت مداوم علم و فناوری ، و افزایش سطح زندگی مردم ، محصولات جاروبرقی به تدریج به روز می شوند و به روز می شوند ، محصولات جدید ایده آل برای پاک کننده های خانگی مدرن ابزار تمیز کردن هستند ، با تمیز کردن ، صرفه جویی در وقت و تلاش مردم برتر در هر سنی . به خصوص با افزایش تعداد خانوارهایی که از فرش استفاده می کنند ، جاروبرقی وارد هر خانوار شده است. جاروبرقی نه تنها می تواند زباله ها را روی زمین بکشد ، بلکه می تواند فرشهای گرد و غبار ، مبل ، عثمانی ، روی میز ، کابینت ها ، قفسه ها ، کشوها ، دیوار ، سقف ، لامپ ها ، پرده ها ، لباس ها ، تختخواب ها و دکوراسیون داخلی را نیز تمیز کند. با استفاده از جاروبرقی ، از جاروها ، گردگیرها ، برس تمیز کردن و آلودگی ثانویه محیط اطراف جلوگیری کنید ، به طوری که هوای تازه و محیط راحت باشد. از آخرین باری که از جارو برقی فقط چند دقیقه ، دهها دقیقه و اینقدر انرژی استفاده کردید ، متوسط ​​مصرف ماهیانه خانوار فقط چند دلار هزینه دارد.
در سال های اخیر ، توسعه سریع بازار جارو برقی داخلی ، نرخ رشد سالانه بیش از 15 درصد باقی مانده است ، با توجه به اطلاعات اداره ملی آمار نشان می دهد که در سال 2002 ، بازار املاک و مستغلات در چین تازه شروع به داغ کرده است جارو برقی در کل 41.18 rose افزایش یافت. در سال 2003 ، شیوع "سارس" در چین ، و با سلامت ساکنان ساکن در تولید پاک تر 35.08 درصد افزایش یافته است. در سال 2004 ، همان نرخ رشد بیش از 20 in در سال 2005 برای تحریک تقاضا در بازار املاک و مستغلات ، افزایش یک جدید ، 76.71 درصد افزایش ؛ از ژانویه تا دسامبر 2006 ، تولید تجمعی پاک کننده ملی 52,285,500،2005،2.62 واحد ، در مقایسه با مدت مشابه در سال 2006 19,111,400٪ کاهش یافته است. 6.69 ژانویه-دسامبر ، استان گوانگدونگ ، تولید پاک کننده 2005،2006،16,969,800 واحد بود که نسبت به مدت مشابه در سال 11.26 2005 درصد افزایش داشت. در سال 2007 از ژانویه تا دسامبر ، استان جیانگ سو ، تولید پاک کننده 67.14 میلیون و 27.45 هزار و 2007 واحد بود که نسبت به مدت مشابه سال قبل 15,318,600 درصد کاهش یافته است. در سال 24.98 ، کل تولید 2006 میلیون واحد جاروبرقی ، 14.252 درصد افزایش داشته است. از آنجا که تولید پاک کننده در استان جیانگ سو ، بالاترین میزان در سال 2006 ، از ژانویه تا آگوست ، استان جیانگ سو ، تولید پاک کننده 15.09،2007،2011 دستگاه بود که نسبت به مدت مشابه سال 7 2011٪ افزایش داشت. پس از استان گوانگدونگ ، تولید پاک کننده 18.1 میلیون واحد بود که نسبت به مدت مشابه در سال XNUMX XNUMX درصد افزایش یافته است. XNUMX - XNUMX بازار لوازم خانگی کوچک چین به رشد قوی ادامه خواهد داد ، نرخ رشد در حدود XNUMX٪ در سال XNUMX باقی مانده است ، انتظار می رود اندازه بازار به XNUMX میلیارد یوان برسد. در بازار جاروبرقی ، مفهوم چینی هزینه های مصرف کننده نیز باید تلاش زیادی برای کشت کند ، حداقل در حال حاضر ، بازار نسبتاً دشوار است. ایالات متحده ، اژدها ، الکترولوکس و دیگر تولید کنندگان داخلی و خارجی نیز گفت: برای حل چینی پاک کننده آگاهی مصرف کننده چینی مهمترین مسئله توسعه بازار است. با این حال ، با بهبود مستمر استانداردهای زندگی ، تغییر در الزامات بهبود محیط خانه و نگرش های مصرف کننده ، تقاضای پاک کننده مطمئناً پیشرفت جدیدی خواهد داشت.

طیف گسترده ای از جاروبرقی

بسیاری از انواع جارو برقی ، با توجه به شکل را می توان به عمودی (از جمله طبل) ، افقی ، قابل حمل ، میکرو چهار نوع تقسیم می شود. جارو برقی ایستاده با بشکه یا مربع که بیشتر به دو قسمت تقسیم می شود ، قسمت بالای موتور ، قسمت قدرت ، قسمت پایین جعبه گرد و غبار. جاروبرقی افقی یا ماشین مستطیل شکل تر ، قبل و بعد از دو قسمت ، قسمت جلوی جعبه گرد و غبار ، قسمت عقب موتور. جارو برقی قابل حمل را می توان به چهار نوع فرم تقسیم کرد ، حجم شانه کوچکتر ، هنگامی که در شانه استفاده می شود ، خروجی کم برق است. میله ای مانند میله ، انتهای بالای دسته ، انتهای پایین نازل ، خروجی کوچک برق ؛ کوچک تر و قابل حمل کوچک ، می تواند به طور مستقیم در دست ، قدرت خروجی کوچک استفاده کند. کوچک با استفاده از باتری ، چند منظوره ، کوچکتر ، برای تمیز کردن لباس ، تجهیزات و غیره ، میکرو برق استفاده می شود.
با استفاده از این تابع می توان به نوع خشک ، مرطوب و خشک ، اپیلاسیون و فرش و چهار نوع دیگر تقسیم کرد. تقسیم بر قدرت ورودی می تواند 100,200,300,400,500,600,700,800,900,1000،1500,2000،800،800،200،200،XNUMX،XNUMX،XNUMX،XNUMX ، XNUMX،XNUMXW دیگر باشد. در جایی که بیش از XNUMX وات برق ، مناسب برای هتل ها ، رستوران ها ، شرکت ها و م institutionsسسات ، XNUMX وات ، XNUMX وات یا بیشتر برق برای کوچک ، کمتر از XNUMX وات برای برق کوچک ، به طور کلی در خانه ، جارو برقی کوچک استفاده می شود.

جارو برقی متوسط ​​و کوچک خانگی عمدتا یا افقی است ، پایین دارای چرخ است ، می تواند آزادانه حرکت کند ، با یک دسته ، لوله خلاuum ، نازل و سایر لوازم جانبی.