جارو شارژی قابل حمل صنعتی

زمان: 2016-07-15 بازدید : 14

وقتی نوبت به شارژ جاروبرقی صنعتی می رسد ممکن است احساس ناآشنایی داشته باشید. در واقع ، جارو برقی صنعتی شارژ در واقع به AC متصل نیست ، باتری خودش کار می کند. جارو برقی قابل شارژ به فن مکش ، بسته باتری ، محفظه ذخیره گرد و غبار ، شیلنگ ، لوله و درگاه مکش از اشکال مختلف ، دارای قدرت الکتریکی مکش خلاuum بالا پس از فن مکش برقی با سرعت بالا ، به طوری که در داخل دستگاه تشکیل می شود خلا inst فوری ، فشار داخلی به طور قابل توجهی پایین تر از فشار هوای خارج ، اختلاف فشار در این نقش ، به عنوان خاک و گرد و غبار به محفظه ذخیره سازی گرد و غبار تمیز کننده هوا ، و سپس از طریق فیلترهای مجموعه فیلتر ، گرد و غبار نیروی گریز از مرکز خارج می شود گرد و غبار به سطل آشغال ، هوای خالص از طریق خروجی بدن دستگاه تخلیه می شود ، بنابراین چرخه کار. جاروبرقی مرطوب و خشک با جارو برقی معمولی کار می کند کمی متفاوت از ساختار است. وقتی گرد و غبار ، هوا و آب به داخل دستگاه کشیده می شود ، پس از چرخش دیواره داخلی Shuaixiang به داخل سطلهای زیر ، وزن آب زیاد پس از چرخش با سانتریفوژ با سرعت بالا چرخانده می شود. در حالی که گرد و غبار و هوا از طریق محفظه بعد از سانتریفیوژ به گرد و غبار فیلتر (جاروبرقی برای تمیز کردن اصل استفاده از اثر مکش است).

دامنه جاروبرقی صنعتی شارژ بسیار گسترده است ، مانند میدان ها ، آسانسورها ، قطارها و ایستگاه های هواپیما و خوب ، همچنین می تواند با سه وسیله بهداشتی الکتریکی استفاده شود ، لوله جارو برقی دستی می تواند زباله ماشین زباله را تنفس کند ، که می تواند تا حد زیادی مقدار کار و کارگران در معرض زباله. برخی از اتاق های کنفرانس و کارگاه های بزرگ ، به ویژه در صورت نبود نیرو ، و استفاده از انرژی برای برجسته سازی بهتر مزایای آن مناسب نیست.