جاروبرقی های صنعتی استفاده می شود و کار می کند

زمان: 2011-03-29 بازدید : 7

جاروبرقی صنعتی ، جاروبرقی ، همچنین به عنوان جاروبرقی شناخته می شود. جارو برقی برای تمیز کردن اصل استفاده از اثر مکش است ، برای از بین بردن خاک و گرد و غبار مکش خاک خشک ، مانند خطوط از کف ، فرش ، دیوار ، مبلمان و دیگر به راحتی با جارو ، مو کاغذ و غیره. جز main اصلی آن پمپ خلاuum ، کیسه فیلتر (یا فیلتر) ، شیلنگ ، لوله های کششی به اشکال مختلف و نازل های مختلف است. ضمیمه جاروبرقی مدرن در انواع مختلف ، برای از بین بردن طرح فرش خاک یک برس خشن ، برس کوچک ، برس چرخان ، گوشه را با استفاده از یک نازل صاف تمیز کنید ، برای تمیز کردن صفحه جلا براق.

با توجه به توابع را می توان به پاک کننده های خشک معمولی ، و همچنین جارو برقی مرطوب و خشک تقسیم شده است.

خشکشویی های معمولی دارای یک دمنده موتور محوری هستند ، پس از برق کار با سرعت بالا ، خلا inst فوری در داخل جارو برقی تشکیل می شود ، فشار داخلی بسیار کمتر از فشار هوای خارج است ، اختلاف فشار در نقش گرد و غبار و خاک به داخل هوا را با یک جارو برقی در داخل درام ، از طریق فیلترهای کیسه گرد و غبار ، گرد و غبار باقی مانده در کیسه گرد و غبار ، هوای تصفیه شده از طریق موتور برای فرار به داخل اتاق ، برای خنک کردن موتور ، هوا را تمیز کنید.

جاروبرقی مرطوب و خشک با جارو برقی معمولی بسیار متفاوت از یک محفظه گریز از مرکز است. هنگامی که گرد و غبار ، هوا ، آب به محفظه گریز از مرکز مکیده می شود ، وزن آب بزرگ پس از چرخش با سانتریفوژ با سرعت بالا پس از جریان دیواره داخلی Shuaixiang به مجموعه سطل های زیر ، چرخانده می شود. در حالی که گرد و غبار سبک تر و هوا را از طریق محفظه پس از سانتریفیوژ ، به داخل فیلتر کیسه گرد و غبار فیلتر کنید.

استفاده را می توان تقسیم کرد ، جاروبرقی صنعتی ، جاروبرقی تجاری ، پاک کننده خانگی.

جاروبرقی صنعتی برای جمع آوری دروس برای تولید مصارف صنعتی ، عملیات ، ذرات ضایعات رسانه ای تولید شده در هنگام حمل و نقل ، گرد و غبار دود ، آب و سایر تجهیزات. جاروبرقی صنعتی منبع تغذیه AC ، توان بالا ، می توان آن را به طور کلی به دو نوع ثابت و متحرک تقسیم کرد و اصل کار آن استفاده از موتور فشار قوی است (یا استفاده از یک دستگاه) فشار منفی را در حجم محدود ایجاد می کند ، در نتیجه مکش ایجاد می کند ، پس از مکش مواد از طریق فیلتر کیسه فیلتر یا سطل فیلتر برای فیلتراسیون ثانویه ، نوع معمولی فقط می تواند تولید رطوبت خشک متوسط ​​، نوع مرطوب و خشک قابل جذب در هنگام پردازش روغن ، آب و مانند آن را جذب کند . پس از نصب لوله اگزوز می توان برای مکش فرآیند تولید دود ، گازها استفاده کرد. تمیزترین کاربردهای صنعتی که از مهمترین موارد در برنامه های اتاق تمیز است.

جارو برقی مرطوب و خشک تجاری بیشتر برای توربین ، می تواند آب را جذب کند ، می تواند ساعت های طولانی کار کند ، راحت و عملی است ، ولتاژ بیشتر 220 ولت است ، برای دفاتر ، مراکز خرید ، هتل ها ، رستوران ها و غیره استفاده می شود

از پاک کننده های خانگی معمولاً برای پاک سازی گرد و غبار استفاده می شود ، بدون اینکه بدانید جاروبرقی می تواند تعدادی از عملکردهای جایگزین را نیز بازی کند.

1 ، هنگام استفاده از اقلام مجموعه. به دلیل انبوهی از تختخواب ها و سایر وسایل فضای ذخیره سازی را اشغال می کنند ، با تغییر فصل ، ذخیره سازی آسان و نامناسب سوراخ می شود. اگر آنها را در کیسه های پلاستیکی مهر و موم شده سفارشی قرار دهید ، پس از آن خرپا مهر و موم شده محروم خواهد شد از کیسه هوا نه تنها می تواند یک فضای ذخیره سازی بزرگ را نجات دهد ، بلکه همچنین کپک مرطوب آسان است.

2 ، برای پیدا کردن موارد کوچک. زندگی در خانه اجتناب ناپذیر خواهد بود موارد کوچک مانند دکمه ها به طور تصادفی می افتد ، قرص ، کلاه ، سوزن ، و غیره ، با استفاده از وسایل مکش استفاده می شود بدون دردسر. قبل از استفاده ، اولین لوله مکش جاروبرقی را با یک لایه پارچه گاز گره خورده ، و سپس با توجه به اندازه باد ، موارد مناسب را انتخاب کنید ، و سپس با یک بستر کاه ، در دهان چرخانده می شود تا به جلو و عقب کشیده شود ، اقلام قطره به زودی به گاز جذب می شوند.

3 ، گرد و غبار لوازم تمیز کردن. جاروبرقی همچنین می تواند مانند تلویزیون ، دستگاه های پخش دی وی دی ، رایانه ، استریو ، تهویه مطبوع و سایر وسایل را برای تعمیر و نگهداری معمول استفاده کند ، گرد و غبار را برقی و غیره پاک کند. هنگامی که گرد و غبار ، ابتدا باید لوازم الکتریکی را از برق جدا کنید ، با توجه به دستورالعمل برای باز کردن محفظه برقی باز می شود ، نی مناسب شکل وارد شده به روش خاکستر الکتریکی داخلی را برای پاک کردن انتخاب کنید ، و سپس با استفاده از سشوار از رطوبت خلاص شوید ، سپس پوسته نهایی جبران خسارت نصب شده می تواند باشد.