طبقه بندی مکنده

زمان: 2016-05-17 بازدید : 11

لیوان های ساکشن می توانند انواع مختلفی داشته باشند:

استفاده از اختلاف فشار جو بین داخل و خارج جذب نوعی آویزان شدن بر روی جسم ، یا ابزاری برای واکشی اشیا.

چاک مغناطیسی دیگری به جذب ماده فرومغناطیسی اختصاص یافته و بیشترین کاربردها در زمینه پردازش مکانیکی است.

استفاده از لوازم جانبی ابزار مکش قطعه کار را گیره می کند. مکنده مغناطیسی که بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد به طور کلی مستطیل یا دیسک است. این از نیروی مغناطیسی برای مکش قطعه کار فرو مغناطیسی محکم برای آسیاب سطحی ، بلکه همچنین برای ماشین آلات فرز و تراش ، ماشین آلات CNC ، مراکز ماشینکاری و موارد مشابه استفاده می کند. چاک مغناطیسی با توجه به منبع طبقات مکنده آهنربای الکترومغناطیسی و دائمی. ① magnechuck: بدنه با مجموعه های مختلف سیم پیچ از طریق جریان مستقیم ، یک میدان مغناطیسی تولید می کند که به قطعه کار کشیده می شود. برق را قطع کنید ، میدان مغناطیسی از بین می رود ، قطعه کار را آزاد کنید. suc مکنده آهن ربا دائمی: بدنه ای با مواد مرتب و منظم و غیر مغناطیسی جدا شده توسط یک آهنربا دائمی ، آهنربا وقتی پانل مکنده آهنربا راهنمای تراز شده با خطوط میدان مغناطیسی یک حلقه بسته را از طریق قطعه کار تشکیل می دهد ، به قطعه کار کشیده می شود ؛ هنگام چرخاندن آهنربا دسته و آهنربا راهنمای تلو تلو خوردن ، خطوط میدان مغناطیسی دیگر قطعه کار را از طریق قطعه کار حذف نمی کنند ، شما می توانید.

مکش مکنده الکترومغناطیسی مگنت دائمی سابق از مکش کوچک است. اما اکنون برای بهبود عملکرد مواد مغناطیسی برای بهبود روند طراحی و تولید ، می توان مکش مکنده آهنربا دائمی را بزرگتر از مکنده آهنربا مکنده الکترومغناطیسی کرد و نه به دلیل تب و تغییر شکل ، این بر دقت ماشینکاری تأثیر نمی گذارد. اما همچنین به دلیل تغییر شکل بسیار ناچیز مغناطیسی و دیگری بوسیله مکش خلاuum مکش خلاuum و استفاده از جاذبه بار الکترواستاتیک مثبت و منفی بین قطعه کار و جدول چاک الکترواستاتیک. این مکنده ها مکش کوچکی هستند که فقط برای قطعات مکش غیر مغناطیسی محکم دیواره نازک و سایر قطعات کار می کنند.

چاک (چاک) یک چاک خلاuum برای نگهداری دو جسم جداگانه است که از طریق خلا به تکنولوژی متصل نیستند. با دستیابی به درجه حرارت در لیوان های مکش خلاuum ، دستیابی به فرآیند مهاجرت "گرفتن" و "باز" ​​، با مکانیزاسیون اتوماتیک ، از کاربردهای صنعتی و مدنی نقاط در صنعت برخوردار است.

جنبه های اصلی زندگی غیرنظامی در هر زمان برای حل نیازهای مردم حلق آویز می شود. از آنجا که باید خواص "را" "آزاد" کند ، برای آویز لباس حوله استفاده شد. و برخی از مکنده ها در کیسه و اشیا hang دیگر آویزان می شوند ، بنابراین هنگامی که نمی توانید جایی برای قرار دادن کیسه بر روی کیسه پیدا کنید ، می توانید آنها را به دوستان دیوار آویزان کنید. همچنین به عنوان مکنده آهنربای دائمی بالابر دائمی یا مغناطیسی شناخته می شود ، یک کارخانه مکانیکی ، کارخانه قالب ، کارخانه جعل ، کارخانه های تولید فولاد ، کارخانه های کشتی سازی و بنابراین استفاده از خواص اساسی ابزارهای حمل و نقل فولادی ، می تواند رسانای عظیم ، استوانه ای ، ورق ، نامنظم را بهبود بخشد بهره وری از دست زدن به مواد آهنی مغناطیسی. مکنده آهنربای دائمی یک ماده خاکی کمیاب NdFeB با عملکرد بالا (N> 40) برای هسته است ، دسته با کشیدن مکنده ، مکنده چرخانده می شود تا سیستم مغناطیسی NdFeB داخلی تغییر کند تا دستیابی قطعه کار به احتباس یا آزاد شود.