کارگاه نقش جاروبرقی های صنعتی با قدرت بالا چیست؟

زمان: 2016-03-11 بازدید : 7

بسیاری از مردم می گویند همان خلا household قدرت بالا خانگی ممکن است در کف کارخانه استفاده شود ، پس از آن ما کارخانه جارو برقی صنعتی در پایان چه اثر؟
اول ، ما باید پاک کنیم جاروبرقی صنعتی کار می کند.

جاروبرقی صنعتی روش اصلی برای حل مشکلات تمیز کردن در تولیدات صنعتی در زمینه طراحی و ساخت است. (اصل خلاuum ، استفاده از خلاuum برای دستیابی به خلا، ، اهداف گاز حرکت گاز است.) در حال حاضر ما عمدتا از محصولات اصلی برخورد خلاuum استفاده می کنیم:

(1) جاروبرقی (شامل سه دسته صنعتی ، تجاری ، خانگی) ؛ استفاده از خلا vac به طوری که سطل آشغال و زباله به محلی که باید جمع کنیم مانند زباله منتقل شود.

(2) تدارکات و یا حمل و نقل مواد ؛ به عنوان مثال: روی فیدر ، ماده اولیه با استفاده از خلاuum بالا رفته یا به مکان مشخصی منتقل می شود.

دوم اینکه جاروبرقی صنعتی چیست؟

تفاوت جاروبرقی های صنعتی بین پاک کننده های تجاری و خانگی از جنبه های زیر نشان دهنده جاروبرقی های مختلف صنعتی و پاک کننده های تجاری و مسکونی است:

(1) :( رویکرد طراحی متفاوت از نظر ساختاری)

جاروبرقی شامل: یک بخش برق ، قسمت فیلتر ، بخشی از بشکه ها و براکت ها و لوازم جانبی ذخیره سازی.

بخشی از نیرو: بیشترین پویای جارو برقی های صنعتی برای منبع برق صنعتی 380 ولت بود تا اطمینان حاصل شود که یک نیروی محرکه از جاروبرقی های صنعتی موتورهای صنعتی 380 ولت را بصورت کاملاً همزمان پیکربندی کرده و می توانند 24 ساعت با دوام کار کنند.

ب فیلتر اثر فیلتر اثر فیلتر کاملاً متفاوت است و پاک کننده های خانگی که آزمایش کردیم نشان داد که پاک کننده های خانگی یا تجاری در غلظت های بالای گرد و غبار پنجاه درصد گرد و غبار موجود در هوا را به میزان مشخصی می مکند ، باعث افزایش مقدار گرد و غبار در هوا می شود و بر فضای داخلی تأثیر می گذارد کیفیت هوا.

c بشکه های ذخیره سازی: جاروبرقی های صنعتی بشکه های ذخیره سازی ، به طور کلی بیش از تمیز کننده های تجاری و خانگی ، و با در نظر گرفتن ظرفیت ذخیره سازی زیاد خاک برای تمیز کردن زباله حرکت طراحی جاروبرقی صنعتی و سطل های تخلیه بسته به شرایط بسیار متفاوت است یا متفاوت با زباله های مختلف جعبه یا سطل های بازیافت برای بازیافت مشکلات بخش تمیزکاری صنعتی را حل کنید. متداول ترین پیش مداخله است ، می تواند ظرفیت جداسازی مواد مختلف را بهبود بخشد محصول می تواند یک راه حل جزئی برای برخی از طرح های مختلف جارو برقی صنعتی ناقص باشد.

به عنوان مثال: جارو برقی صنعتی Ai Xerox می تواند مقادیر زیادی جامد را جذب کند شناور در هوا از گرد و غبار ، ذرات و جاروبرقی های صنعتی مرطوب و خشک ، مکش خلا suc می تواند به طور همزمان نیازهای مختلف مشتریان مختلف را برآورده کند.

براکت و لوازم جانبی بخش: ماشین آلات تمیز کردن صنعتی و لوازم جانبی جهت طراحی برای ناهموار تمام براکت ها و اتصالات از ساختار فولادی ساخته شده است ، آسیب رساندن به سختی جاروبرقی های صنعتی جامد Ai Xerox ممکن است ترکیبات مختلفی از انواع مختلف لوازم جانبی تنظیمات مختلف داشته باشد. برای مکانهای مختلف ، با مناطق مختلف نیازهای فنی ، بلکه همچنین به دلیل تظاهرات خارجی تنوع صنعتی نیازهای ذاتی.

(2) اصول جنبه های مواد ساختار روشن:

کشیدن جاروبرقی صنعتی شاسی و پوسته گرد و غبار ساخته شده از فولاد ضد زنگ ، می تواند به طور موثر از قسمت موتور شاسی آسیب نبیند.

برای پاک کننده های خانگی ، جاروبرقی صنعتی یک وسیله کاملاً برای از بین بردن گرد و غبار برای صنعت است ، برق ، مکش قوی ، با دوام تر ، گرد و غبار کارخانه یک ماشین ضروری است.